hyalyronpen

HYALYRONPEN MEDICAL PRO

HyaluronPen Medical Pro on neulaton tie täyteainehoitoihin! HyaluronPen laitteella hyaluronihappo (täyteaine) laukaistaan ihoon ilmanpaineen avulla. Laite laukaisee täyteaineen ihoon hyvin tarkasti, joilloin riski verisuonien tai hermojen vahingoittumiseen on olematon. Hoito on myös lähes kivuton!

HyaluronPenillä pystytään tekemään huulten täyttöä ja syväkosteutusta, pinnallisten ja keskisyvien juonteiden täyttöä nasolabiaaleihin ja marijonetteihin ja huulten ympärys juonteiden täyttöä.

Mitä hyaluronhappo täyteaine on?

Hyaluronihappo -pohjaisessa täyteaineessa suurin osa on hyaluronihappoa, jonka lisäksi siinä on BDDE yhdistettä pysyvyyden lisäämiseksi. Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota löytyy ihmisen kehosta luonnostaan ja se pystyy sitomaan itseensä 1000 kertaa kokoonsa verran vettä. Tästä syystä hyaluronhappo on loistava tapa tuoda ihoon volyymia ja syväkosteutusta. Täyteaineet ovat biohajoavia, eli ne poistuvat elimistöstämme vähitellen. Hyaluronihappo vähenee ikääntyessä, jolloin myös kollageenin määrä ihossa vähenee huomattavasti. Tästä syystä HyaluronPen on loistava apu ikääntymistä ja ihon kuivuutta vastaan!

Ennen hoitoa:

  • Noin 2-3päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappoja.
  • Älä ota särkylääkettä samana päivänä.
  • Älä nauti alkoholia ennen hoitoon tulemista.
  • Älä saavu hoitoon sairaana (flunssa, kuume, vatsatauti yms.).
  • Vältä kahvia ja muita kofeiinipitoisia tuotteita 2h ennen toimenpidettä.
  • Jos sinulla on herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä.

Hoidon jälkeen:

Noudata hoitajan antamia ohjeita. Täyteainehoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun hoidon tekee ammattilainen, joka käyttää tutkitusti turvallista täyteainetta. Hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

  • lievää punoitusta – mustelmia
  • turvotusta – aristusta
  • kutinaa – kihelmöintiä

Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat pitkään tai muita oireita ilmenee, ota yhteyttä täyteainehoidon tekijään.

Joskus turvotus voi kestää jopa viikon. Huulten turvotessa, huulissa voi näkyä pientä epäsymmetriaa. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Lopputulosta voidaan arvioida noin kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.

Älä koske hoidettuun alueeseen 6tuntiin. Voit meikata kevyesti hoidetun alueen 12h toimenpiteen jälkeen. Älä käytä luomukosmetiikkaa ensimmäisinä päivinä.

Vältä ainakin 2 päivää hikoilua, saunomista ja suoraa auringonpaistetta. Myös kylmähoidot hoitoalueelle on kielletty muutaman päivän ajan.

Joskus käsittelyalueelle voi kehittyä pieniä kovettumia ja epätasaisuuksia, jotka lähtevät kuitenkin viimeistään kuukaudessa.

Jos sinulla on herpes, voi se puhjeta hoidon aikana tai sen jälkeen.

Haluttu lopputulos saavutetaan usein hoitoa aloittaessa 1-3 käyntikerralla. Ylläpito tehdään kerran tai kaksi vuodessa.

Toimenpiteen jälkeen olisi hyvä juoda riittävästi vettä. Jos elimistö on kovin kuiva, hyaluronihappo ei pysty sitomaan itseensä nestettä, niin paljon mitä se pystyisi ja tällöin täyteaine ei pääse maksimaaliseen tehoonsa.

Täyteainehoidot ovat sarjahoitoja mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Käsittelyn vaikutus pysyy noin 3-7kk (yksilöllistä).

Vasta-aiheet hoidolle:

Raskaus ja imetys                                                                     Hoitoalueella implantti/pysyvä täyteaine
Aktiivinen herpes                                                                      Anafylaktinen reaktio
Ihosairaudet                                                                               Aspiriini lääkitys
Akuutti tai krooninen tulehdustila hoitoalueella                 Veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
Ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi                              Epilepsia, mikäli ei tasapainossa
Keloidi (arpien liikakasvu)                                                        Äskettäin tehty laserhoito hoitoalueella
Verenkiertohäiriöt

Työnäytteitä

Yhteystiedot

Maria Care keskus:
0400 902240
[email protected]

Maria Päivikki
0400 902 240
[email protected]
Amanda
050 343 5393
[email protected]
Meeri
050 543 6397
[email protected]

Hoitolamme

Nelikkotie 2
02230 Espoo
(Iso Omenaa vastapäätä)

Seuraa meitä